Μήνυμα αφοσίωσης και δύναμης από νοσηλεύτρια στη Σύρο

0

Το τελευταίο διάστημα είναι γνωστό ότι το Νοσοκομείο της Σύρου έχει ριχθεί κι αυτό, στη μάχη κατά του κορονοϊού νοσηλεύοντας ασθενείς με Covid-19. Η υγειονομική μονάδα του νησιού εξυπηρετεί τα περιστατικά Covid-19 που προέρχονται τόσο από τη Σύρο, όσο και από άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Το προηγούμενο διάστημα εξασφαλίστηκαν όλες εκείνες οι διαδικασίες μετατροπής κλινών σε Covid-19, έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες και στη μάχη ρίχθηκε και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Σύρου. Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η ανάρτηση μιας Συριανής νοσηλεύτριας, που στο εξής θα βοηθήσει στον δύσκολο τομέα των ασθενών με covid19.

Σύμφωνα με το syrospress.gr, μανούλα και η ίδια, γνωστή στο νησί για την αγάπη της προς το συνάνθρωπο, παρά τις πρώτες αμφιβολίες κι ανησυχίες για τη συμμετοχή της σε αυτό το κομμάτι, βάζει τα δυνατά της κάνει το σταυρό της και παρά το φόβο της, μπαίνει στην αίθουσα ασθενών covid 19.

“Είναι ένας πραγματικός αγώνας που δίνεται μέσα στα νοσοκομεία, μέσα στις αίθουσες της ΜΕΘ της ΜΑΦ στο τμήμα της ΠΘ τα ΤΕΠ μας όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου μας. Ιατροί, νοσηλευτές, εργαστήρια, τραυματιοφορείς, ΕΚΑΒ, καθαριστές, τραπεζοκομοι! Όλοι!!!!!

Όταν το ζεις από κοντά καταλαβαίνεις… κάνεις το σταυρό σου και μπαίνεις στην αίθουσα παρά το φόβο σου… παρά τα προβλήματα υγείας που μπορεί να έχεις!!!!

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα