Μαθητές έκαναν κατάληψη για να διώξουν συμμαθητή τους από το σχολείο

0

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς, λόγω παιδιού που φέρεται να παρουσιάζει ανάρμοστη συμπεριφορά.

Οι μαθητές του σχολείου όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας Θανάσης Κοκονάς, προχώρησαν σε κατάληψη, με αίτημα να απομακρυνθεί ο συμμαθητής τους από το σχολείο!

O 12χρονος αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες, λόγω συνδρόμου που έχει εκ γενετής, γεγονός που δυσκολεύει την ομαλή ένταξή του στο σχολικό περιβάλλον. Ωστόσο, οι καταγγελίες των παιδιών που προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου για το περιστατικό αναφέρουν ότι ο 12χρονος αποτελεί κίνδυνο για τους μαθητές και τους καθηγητές, ότι έχει καταστρέψει περιουσία του σχολείου, ενώ υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και περιπτώσεις κατά τις οποίες παιδιά έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον 12χρονο.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΚΟΝΑΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΚΟΝΑΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΑναστάτωση έχει προκληθεί στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς, λόγω παιδιού που φέρεται να παρουσιάζει ανάρμοστη συμπεριφορά. Οι μαθητές του σχολείου όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας Θανάσης Κοκονάς, προχώρησαν σε κατάληψη, με αίτημα να απομακρυνθεί ο συμμαθητής τους από το σχολείο! O 12χρονος αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες, λόγω συνδρόμου που έχει εκ γενετής, γεγονός που δυσκολεύει την ομαλή ένταξή του στο σχολικό περιβάλλον. Ωστόσο, οι καταγγελίες των παιδιών που προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου για το περιστατικό αναφέρουν ότι ο 12χρονος αποτελεί κίνδυνο για τους μαθητές και τους καθηγητές, ότι έχει καταστρέψει περιουσία του σχολείου, ενώ υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και περιπτώσεις κατά τις οποίες παιδιά έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον 12χρονο.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 12. Februar 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα