Μεγάλη εκδήλωση στη Μήλο για την επιστροφή της “Αφροδίτης”

0

Με τις αποσκευές γεμάτες ξεχωριστές βιωματικές εμπειρίες, επέστρεψε στο νησί η αντιπροσωπεία του Δήμου Μήλου, μετά από την εθιμοτυπική επίσκεψη πολιτιστικής ανταλλαγής, στο αδελφοποιημένο νησί Shodoshima της Ιαπωνίας.

Όπως λέει στις «Αποχρώσεις» ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης η πολύτιμη αυτή αδελφοποίηση μεταξύ των δύο νησιών συμπληρώνει αυτή τη χρονιά 30 χρόνια ζωής, γεγονός που έκανε την επίσκεψη αυτή ακόμα πιο σημαντική και συμβολική.

Την ίδια στιγμή αναφέρεται στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο νησί με αφορμή την συμπλήρωση 200 ετών από την εύρεση του αγάλματος της Αφροδίτης και της καμπάνιας που πραγματοποιεί το νησί για την επιστροφή του αγάλματος από το μουσείου του Λούβρου στο νέο μουσείο του νησιού.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΛΟΥ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΛΟΥΜε τις αποσκευές γεμάτες ξεχωριστές βιωματικές εμπειρίες, επέστρεψε στο νησί η αντιπροσωπεία του Δήμου Μήλου, μετά από την εθιμοτυπική επίσκεψη πολιτιστικής ανταλλαγής, στο αδελφοποιημένο νησί Shodoshima της Ιαπωνίας. Όπως λέει στις «Αποχρώσεις» ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης η πολύτιμη αυτή αδελφοποίηση μεταξύ των δύο νησιών συμπληρώνει αυτή τη χρονιά 30 χρόνια ζωής, γεγονός που έκανε την επίσκεψη αυτή ακόμα πιο σημαντική και συμβολική. Την ίδια στιγμή αναφέρεται στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο νησί με αφορμή την συμπλήρωση 200 ετών από την εύρεση του αγάλματος της Αφροδίτης και της καμπάνιας που πραγματοποιεί το νησί για την επιστροφή του αγάλματος από το μουσείου του Λούβρου στο νέο μουσείο του νησιού.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 27. Februar 2019

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα