Μια μικρή μονάδα ανακύκλωσης πλαστικού στη Σύρο

0 69

Ο Αλέξης, ο Χρήστος, ο Σπύρος και ο Φίλιππος είναι τέσσερις νέοι που αποφάσισαν να θέσουν σε εφαρμογή την ιδέα τους, μετά από ένα ταξίδι στην Ολλανδία. Και ποια είναι αυτή; Μια μικρή μονάδα ανακύκλωσης πλαστικού. Η ΚΟΙΝΣΕΠ Περιβαλλοντικού Πάρκου Απάνω Μεριάς Σύρου, στα πλαίσια της δημιουργίας ενός μικρής κλίμακας κέντρου ανακύκλωσης πλαστικού στη Σύρο, οργανώνει εκπαιδευτική δράση για τη συναρμολόγηση των 4 μηχανημάτων που απαρτίζουν ένα precious plastic lab.

Όπως λέει στις “Αποχρώσεις” ο Αλέξης Φιλιππίδης, υπεύθυνος της Οργάνωσης Precious Plastic Greece, η συναρμολόγηση και εγκατάσταση των μηχανημάτων της μονάδας θα γίνει στο πλαίσιο ανοικτού, δωρεάν workshop το οποίο έχει προγραμματιστεί για 19, 20, 21 Απρίλη και τα μηχανήματα της μονάδας θα εγκατασταθούν στην Ερμούπολη, στο ισόγειο της Βαρδακείου Σχολής. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το CPF (Cyclades Preservation Fund).

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΛΕΞΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ PRECIOUS PLASTIC GREECE

ΑΛΕΞΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ PRECIOUS PLASTIC GREECEΟ Αλέξης, ο Χρήστος, ο Σπύρος και ο Φίλιππος είναι τέσσερις νέοι που αποφάσισαν να θέσουν σε εφαρμογή την ιδέα τους, μετά από ένα ταξίδι στην Ολλανδία. Και ποια είναι αυτή; Μια μικρή μονάδα ανακύκλωσης πλαστικού. Η ΚΟΙΝΣΕΠ Περιβαλλοντικού Πάρκου Απάνω Μεριάς Σύρου, στα πλαίσια της δημιουργίας ενός μικρής κλίμακας κέντρου ανακύκλωσης πλαστικού στη Σύρο, οργανώνει εκπαιδευτική δράση για τη συναρμολόγηση των 4 μηχανημάτων που απαρτίζουν ένα precious plastic lab. Όπως λέει στις "Αποχρώσεις" ο Αλέξης Φιλιππίδης, υπεύθυνος της Οργάνωσης Precious Plastic Greece, η συναρμολόγηση και εγκατάσταση των μηχανημάτων της μονάδας θα γίνει στο πλαίσιο ανοικτού, δωρεάν workshop το οποίο έχει προγραμματιστεί για 19, 20, 21 Απρίλη και τα μηχανήματα της μονάδας θα εγκατασταθούν στην Ερμούπολη, στο ισόγειο της Βαρδακείου Σχολής. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το CPF (Cyclades Preservation Fund).

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 18. April 2019

 

You might also like More from author

Comments

Loading...