Μπάμπης Κουλούρας- K. Π. Καβάφης “Απ’έξω και τραγουδιστά” : ταξιδεύοντας με την ποίηση του Αλεξανδρινού

0

Ο Μπάμπης Κουλούρας είναι ιδρυτής και επικεφαλής των Ομάδων Καβάφης, Γκάτσος & Καββαδίας.

Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου, στον οποίο είναι ενταγμένη καλλιτεχνικά η ομάδα, εθελοντής διευθυντής προγράμματος, δημοσιογράφος και παρουσιαστής της Δημοτικής ΑΙΓΑΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

Έχει επιμεληθεί τα κείμενα του αφιερώματος στον Καβάφη, έχει σκηνοθετήσει την παράσταση, απαγγέλλει από στήθους και τραγουδά. Τέσσερα από τα 12 τραγούδια του αφιερώματος στον Αλεξανδρινό είναι δικές του μελοποιήσεις.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

Μπάμπης Κουλούρας – ιδρυτής και επικεφαλής των Ομάδων Καβάφης Γκάτσος & Καββαδίας

Μπάμπης Κουλούρας – ιδρυτής και επικεφαλής των Ομάδων Καβάφης Γκάτσος & ΚαββαδίαςΟ Μπάμπης Κουλούρας είναι ιδρυτής και επικεφαλής των Ομάδων Καβάφης, Γκάτσος & Καββαδίας. Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου, στον οποίο είναι ενταγμένη καλλιτεχνικά η ομάδα, εθελοντής διευθυντής προγράμματος, δημοσιογράφος και παρουσιαστής της Δημοτικής ΑΙΓΑΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Έχει επιμεληθεί τα κείμενα του αφιερώματος στον Καβάφη, έχει σκηνοθετήσει την παράσταση, απαγγέλλει από στήθους και τραγουδά. Τέσσερα από τα 12 τραγούδια του αφιερώματος στον Αλεξανδρινό είναι δικές του μελοποιήσεις.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 19. Juli 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα