Νίκος Μανιός: οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβρη

0 19
O Βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νίκος Μανιός παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό “Μεσόγειος στο Κόκκινο”, στην εκπομπή “Γραμμή Παροναξίας” και το δημοσιογράφο κ. Πάνο Καρανίκα την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019.
 
Επανέλαβε ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβρη του 2019. Αξιοποιούμε την έξοδο από το μνημόνιο με μέτρα που ανορθώνουν την οικονομία, ανακουφίζουν τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα και προετοιμάζουν το μέλλον της εκτός μνημονιακών υποχρεώσεων εποχής. 

Για τις δημοσκοπήσεις τόνισε ότι σπάνια πετυχαίνουν, ο κόσμος, μετά τα όσα έχει υποστεί, δεν είναι ευάλωτος ούτε αμνήμων, βλέπει ποιος τον βοηθάει και ποιος του συμπαραστέκεται, αναφέροντας τα παραδείγματα του Νοσοκομείου της Νάξου, πως λειτουργεί τώρα και πως παλαιότερα, και των αγροτών που πληρώνονται στην ώρα τους.

Οι ευρωεκλογές του 2019, είπε, δεν είναι σαν τις ευρωεκλογές των προηγούμενων χρόνων και ότι σήμερα το κυρίαρχο ζήτημα είναι ο μεγάλος φόβος της ανόδου της ακροδεξιάς.

Τέλος αναφέρθηκε στην ανάγκη ενημέρωσης των αγροτών μας για τα προγράμματα ενίσχυσης και για τις αλλαγές στο πρόγραμμα της δακοκτονίας με σκοπό την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων από την γραφειοκρατία που το καθιστούσαν μέχρι τώρα αναποτελεσματικό.
 

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

 
https://youtu.be/Xv3yeZsLyOs

You might also like More from author

Comments

Loading...