Νίκος Συρμαλένιος: “Παταγώδης η αποτυχία της κυβέρνησης στο Μεταναστευτικό”

0

Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει πλάτη στο μεταναστευτικό μετά την απομάκρυνση των ΜΑΤ από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Όμως η Νέα Δημοκρατία έχει δείξει μια πολιτική που δεν επιλύει το πρόβλημα της αποσυμφόρησης των νησιών λέει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων κ. Νίκος Συρμαλένιος.

Την ίδια στιγμή αναφερόμενος σε ζητήματα των Κυκλάδων όπως το θέμα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, ανέφερε πως το υπουργείο Ναυτιλίας δεν πρέπει να παραμένει τροχονόμος στα συμφέροντα των ακτοοπλόων για την «πίτα» των δρομολογίων ανάμεσα σε συγκεκριμένες εταιρείες.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ – ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ – ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝΟ ΣΥΡΙΖΑ βάζει πλάτη στο μεταναστευτικό μετά την απομάκρυνση των ΜΑΤ από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Όμως η Νέα Δημοκρατία έχει δείξει μια πολιτική που δεν επιλύει το πρόβλημα της αποσυμφόρησης των νησιών λέει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων κ. Νίκος Συρμαλένιος. Την ίδια στιγμή αναφερόμενος σε ζητήματα των Κυκλάδων όπως το θέμα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, ανέφερε πως το υπουργείο Ναυτιλίας δεν πρέπει να παραμένει τροχονόμος στα συμφέροντα των ακτοοπλόων για την «πίτα» των δρομολογίων ανάμεσα σε συγκεκριμένες εταιρείες.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 28. Februar 2020

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ – ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα