Ν. Κογιουμτσής : 7,5 δις ευρώ απώλειες για τον εμπορικό κόσμο κατά το lockdown – τουλάχιστον να διασωθεί η πασχαλινή περίοδος

0

“Η κατάσταση στην αγορά και στην οικονομία είναι πλέον οριακήΧάθηκαν 7,5 δις ευρώ την περίοδο του lockdown . Μετά τη χαμένη εορταστική και εκπτωτική περίοδο τουλάχιστον να διασωθεί η πασχαλινή περίοδος ώστε οι καταστηματάρχες να μπορέσουν να πάρουν κάποιες ανάσες για να αποληρωθούν επιταγές, οφειλές που έχουν πάρει παράταση μέχρι το τέλος της χρονιάς” αναφέρει ο αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Νίκος Κογιουμτσής, στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 .

Επισημαίνει όμως πως πολλές επιχειρήσεις δεν θα καταφέρουν δυστυχώς να ανεβάσουν ρολά.

Ο κ. Κογιουμτσής υπογραμμίζει πως “το άνοιγμα των καταστημάτων είναι βαλβίδα αποσυμπίεσης και για τους καταναλωτές, όχι μόνο ανάγκη για εμάς τους εμπόρους” και θα φέρει ευκαιρίες αγοράς για τους καταναλωτές ειδικά στην ένδυση και την υπόδηση όπου σχεδόν θα πάνε σε τιμές ξεπουλήματος οι έμποροι προκειμένου να αλλάξουν από την χειμερινή σεζόν στην ανοιξιάτικη και την καλοκαιρινή.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

https://www.facebook.com/apochroseis/videos/471594860932151

ΝΙΚΟΣ ΚΟΓΙΟΥΜΤΣΗΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα