Ν. Λειβαδάρας: έγιναν όλες τις ενέργειες για να ξεμπλοκάρει το έργο αναβάθμισης του αεροδρομίου Σύρου

0

Λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τον ανάδοχο του έργου για την επέκταση του αεροδρομίου της Σύρου αναζητά ο δήμαρχος του νησιού.

Ο κ.Νίκος Λειβαδάρας μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» και στον Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και τους 105,4, τονίζει πως βρέθηκε στην Αθήνα, πραγματοποίησε συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς του υπουργείου, ώστε να ξεμπλοκάρει το ποσό που χρειάζεται για το έργο επέκτασης του διαδρόμου.

Την ίδια στιγμή αναφέρεται και στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν στο Νεώριο και την έναρξη μιας καινούργιας εποχής για το ναυπηγείο, που είναι πλέον είναι πυλώνας ανάπτυξης για την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΝΙΚΟΣ ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥΛύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τον ανάδοχο του έργου για την επέκταση του αεροδρομίου της Σύρου αναζητά ο δήμαρχος του νησιού. Ο κ.Νίκος Λειβαδάρας μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» και στον Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και τους 105,4, τονίζει πως βρέθηκε στην Αθήνα, πραγματοποίησε συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς του υπουργείου, ώστε να ξεμπλοκάρει το ποσό που χρειάζεται για το έργο επέκτασης του διαδρόμου. Την ίδια στιγμή αναφέρεται και στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν στο Νεώριο και την έναρξη μιας καινούργιας εποχής για το ναυπηγείο, που είναι πλέον είναι πυλώνας ανάπτυξης για την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 6. Dezember 2019

ΝΙΚΟΣ ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα