Ν. Μανιός : «Φορολογική αδικία για τους οικοτέχνες η επιβολή φόρου επιτηδεύματος 650 ευρώ ετησίως»

0

Απαράδεκτες χαρακτήρισε τις φορολογικές διακρίσεις για τους τυροκόμους στο Φιλώτι της Νάξου, που έχουν ενταχθεί στο μητρώο της οικοτεχνίας και τους επιβλήθηκε φόρος επιτηδεύματος 650 ευρώ ετησίως, o Νίκος Μανιός, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του και τονίζει την αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ  στην φορολογική αυτή αδικία, υπογραμμίζοντας ότι θα ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί ενάντια σε αυτά τα αντιαγροτικά μέτρα.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Νίκου Μανιού εδώ :

Απαράδεκτες φορολογικές διακρίσεις για τους τυροκόμους στο Φιλώτι της Νάξου, που έχουν ενταχθεί στο μητρώο της οικοτεχνίας και τους επιβλήθηκε φόρος επιτηδεύματος 650 ευρώ ετησίως.

Η οικοτεχνία είναι μία νομοθετική ρύθμιση απαραίτητη και πρωτοπόρα γιατί δίνει την δυνατότητα σε όλους τους παραγωγούς να μεταποιούν τα προϊόντα ιδίας παραγωγής τους και να τα διαθέτουν στην αγορά.

Όμως αυτή η φορολογική επίθεση είναι φανερό ότι έχει στόχο να απογοητεύσει τους αγρότες και κτηνοτρόφους παραγωγούς να παράγουν ποιοτικά ελεγμένα προϊόντα και να τα πωλούν νόμιμα.

Είναι προάγγελος φορολογικής επίθεσης για όλους τους οικοτέχνες και στη συνέχεια για το σύνολο των αγροτών της χώρας που διατηρούν βιβλία πάνω από μία πενταετία.

Από την πλευρά μας, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα γίνει κάθε προσπάθεια να μην περάσουν αυτά τα αντιαγροτικά μέτρα.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα