Ξεκινά η ανοιχτή διαδραστική εμπειρία “Κοινωνώ 4” στην Τήνο

0

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς δράσης στο νησί της Τήνου, το “Κοινωνώ” εισάγει φέτος το θεματικό κύκλο Τέσσερα (συν ένα) στοιχεία, που θα διαρκέσει έναv ολόκληρο χρόνο, έως το φθινόπωρο του 2020.

Το “Κοινωνώ” δανείζεται τέσσερα στοιχεία τη γη, τη φωτιά, το νερό και τον αέρα, συν ένα -το στοιχείο του χρόνου, ως εναλλαγή των εποχών του έτους αλλά και ως ανθρώπινη παρέμβαση στο φυσικό και πολιτισμικό τοπίο-, προκειμένου να στρέψει το βλέμμα των συμμετεχόντων στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και τα χαρακτηριστικά της Τήνου.

Ο δημιουργός και καλλιτεχνικός διευθυντής του “Κοινωνώ 4” κ. Χρήστος Αρτέμης μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και στους 105.4 για τις εκθέσεις, δράσεις, performances και happenings της ανοιχτής διαδραστικής εμπειρίας “Κοινωνώ 4” που φέρνει σε επαφή πολλαπλά πεδία της τέχνης, της επιστήμης και των νέων μέσων.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ «ΚΟΙΝΩΝΩ 4» ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ «ΚΟΙΝΩΝΩ 4» ΣΤΗΝ ΤΗΝΟΜετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς δράσης στο νησί της Τήνου, το "Κοινωνώ" εισάγει φέτος το θεματικό κύκλο Τέσσερα (συν ένα) στοιχεία, που θα διαρκέσει έναv ολόκληρο χρόνο, έως το φθινόπωρο του 2020. Το "Κοινωνώ" δανείζεται τέσσερα στοιχεία τη γη, τη φωτιά, το νερό και τον αέρα, συν ένα -το στοιχείο του χρόνου, ως εναλλαγή των εποχών του έτους αλλά και ως ανθρώπινη παρέμβαση στο φυσικό και πολιτισμικό τοπίο-, προκειμένου να στρέψει το βλέμμα των συμμετεχόντων στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και τα χαρακτηριστικά της Τήνου. Ο δημιουργός και καλλιτεχνικός διευθυντής του "Κοινωνώ 4" κ. Χρήστος Αρτέμης μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και στους 105.4 για τις εκθέσεις, δράσεις, performances και happenings της ανοιχτής διαδραστικής εμπειρίας "Κοινωνώ 4" που φέρνει σε επαφή πολλαπλά πεδία της τέχνης, της επιστήμης και των νέων μέσων.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 18. Juli 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα