ΟΙΕΛΕ: απειλούμαστε από ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων

0

Ιδιοκτήτες ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων εκφράζουν ανοιχτά απειλές για απολύσεις, πως αν έρθει η κυβέρνηση της Ν.Δ θα αλλάξουν οι σχέσεις εργασίας στα ιδιωτικά σχολεία.

Αυτό καταγγέλλει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) και ο Πρόεδρός της κ. Μιχάλης Κουρουτός, μιλώντας στις «Αποχρώσεις».

Ο κ. Κουρουτός σημειώνει πως σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Αττικής, λίγο μετά από συνέλευση των εκπαιδευτικών, εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας επιτέθηκε στους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών του σχολείου, λέγοντας πως «πρώτα θα σας τελειώσω και μετά θα πεθάνω» και «λίγα είναι τα ψωμιά σας», αναφέροντας μάλιστα τον χρόνο που υπολειπόταν μέχρι τις εκλογές.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

Μιχάλης Κουρουτός -Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ

Μιχάλης Κουρουτός -Πρόεδρος ΟΙΕΛΕΙδιοκτήτες ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων εκφράζουν ανοιχτά απειλές για απολύσεις, πως αν έρθει η κυβέρνηση της Ν.Δ θα αλλάξουν οι σχέσεις εργασίας στα ιδιωτικά σχολεία. Αυτό καταγγέλλει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) και ο Πρόεδρός της κ. Μιχάλης Κουρουτός, μιλώντας στις «Αποχρώσεις». Ο κ. Κουρουτός σημειώνει πως σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Αττικής, λίγο μετά από συνέλευση των εκπαιδευτικών, εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας επιτέθηκε στους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών του σχολείου, λέγοντας πως «πρώτα θα σας τελειώσω και μετά θα πεθάνω» και «λίγα είναι τα ψωμιά σας», αναφέροντας μάλιστα τον χρόνο που υπολειπόταν μέχρι τις εκλογές.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 12. Juni 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα