Οικονομική στήριξη Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων στο Νότιο Αιγαίο

0

Την αποδοχή  των μελών  του  Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και των πολιτών σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, είχε η πρόταση της παράταξης μας,  για την στήριξη μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία.

Η πρόταση συζητήθηκε και τελικά  συναποφασίστηκε, να στηριχτούν  με 49 εκατομμύρια ευρώ, οι επιχειρήσεις οι οποίες  έχουν πληγεί, με όρους και κριτήρια που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Ο επικεφαλής της παρατάξεως κ Μανώλης Γλυνός, εκφράζει την ικανοποίηση του για το γεγονός, ότι η πρόταση  αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και προβληματισμού στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

« Χαιρετίζουμε  την εισαγωγή του θέματος εκτός ημερήσιας  διατάξεως  της πρότασης της μας. Η αγωνία των επιχειρηματιών της περιφέρειας μας είναι μεγάλη και η ενίσχυση τους μέσω ΕΣΠΑ έστω και μικρή ,  μόνο ως επιδότηση δεν μπορεί να παρουσιαστεί αλλά σαν αναπτυξιακό μέτρο που θα συμβάλει στη στήριξης της λειτουργίας των επιχειρήσεων και τη διατήρηση των  θέσεων εργασίας», υπογράμμισε ο κ. Μανώλης Γλυνός.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα