Οι Βρετανοί “εκβιάζουν” για χαμηλότερα πακέτα διακοπών

0

Ταξιδιωτική οδηγία για τους Βρετανούς που θέλουν να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα, εξέδωσε το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Όπως ενημερώνει τους Βρετανούς τουρίστες η ταξιδιωτική οδηγία  για την Ελλάδα έχει εκδοθεί από τις 7 Απριλίου 2019  για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες που ταξιδεύουν προς / από προορισμούς εκτός του χώρου Σένγκεν (συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου).

Αναφορικά με τα κουνούπια η ταξιδιωτική οδηγία σημειώνει ότι υπήρξαν αρκετά κρούσματα ιού του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα το 2018 και καλεί τους Βρετανούς τουρίστες να ελαχιστοποιήσουν την έκθεσή τους στα κουνούπια, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας κουνουπιέρες ή εντομοαπωθητικά όταν βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους και να κλείνουν πόρτες ή παράθυρα.

Σύμφωνα με τουριστικούς πράκτορες και ξενοδόχους, είναι πάγια πολιτική των Βρετανών να “εκβιάζουν” τώρα που κλίνονται τα συμβόλαια για την επόμενη χρονιά, να προσπαθούν αν ρίξουν τις τιμές. Με αυτό τον τρόπο τονίζουν οι ειδικοί της αγοράς επιθυμούν να πετύχουν καλύτερα συμβόλαια. Με αυτό τον τρόπο όμως ανεβάζουν τα ασφάλιστρα καθώς η χώρα μας θεωρείται υψηλού κινδύνου.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα