Οι Κυκλάδες γεμίζουν με την “Κυκλαδική”. Σε 18 νησιά η εφημερίδα

Καλύπτει το 95% του πληθυσμού των Κυκλάδων

0

Για πρώτη φορά στην ιστορία του περιφερειακού τύπου, οι Κυκλάδες έχουν την δική τους εφημερίδα. Η καθημερινή εφημερίδα  Κυκλαδική με έδρα τη Νάξο , μεγαλώνει το δίκτυό της, καλύπτοντας το 95% των Κυκλάδων. Η εφημερίδα βρίσκεται  σε 18 νησιά του νησιωτικού συμπλέγματος, παρέχοντας αντικειμενική, πλουραλιστική  ενημέρωση  στους αναγνώστες των νησιών μας.

 

Τώρα και στην Τήνο και στην Άνδρο 

Ήδη η  Σαντορίνη, η Πάρος , η πρωτεύουσα των Κυκλάδων η Σύρος,  η Ίος, η  Αμοργός, η  Κίμωλος, η  Μήλος, η Φολέγανδρος , τα  Κουφονήσια, η Δονούσα, η Σχοινούσα,η  Ηρακλειά, η Σίκινος ,η Μύκονος  και η  Ανάφη  έχουν πλέον την δική τους εφημερίδα. Από τη Νάξο όπου εκδίδεται η Κυκλαδική “αγκαλιάζει” όλο και περισσότερα νησιά, καθώς οι συμπολίτες μας θα μπορούν να έχουν πλήρη ενημέρωση των όσων συμβαίνουν στην πιο όμορφη γωνιά της πατρίδας μας.

Οι αναγνώστες μας στην Τήνο και την Άνδρο θα έχουν την εφημερίδα τους στα χέρια τους.

Σε συνεργασία με την ιστοσελίδα www.cyclades24.gr την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας  www.kykladiki.gr  όλη η δημοσιογραφική ομάδα, φιλοδοξούμε για ακόμη καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση για τις Κυκλάδες.

 

Δωρόθεος Σύρου: Σημαντική Θέση Κατέχει Η Ημερήσια Εφημερίδα «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ»

 

Ιδιαίτερη αναφορά για την ημερήσια εφημερίδα των Κυκλάδων “Κυκλαδική”  έκανε ο μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος.  Μάλιστα ο σεβασμιότατος στο μήνυμά του τόνισε πως η  εφημερίδα επεκτείνει τον κύκλο των αναγνωστών της στα νησιά Τήνο και Άνδρο και έτσι αποστέλλεται σε 18  Κυκλαδονήσια, καλύπτοντας το 95% του πληθυσμού των Κυκλάδων. Ο μητροπολίτης έδωσε τις “πατερικές”  ευχές   στην  Εκδότρια-Διευθύντρια Κατερίνα  Ανδρούτσου  και στους συνεργάτες της εφημερίδας.

 

Κατερίνα Ανδρούτσου Εκδότρια – Διευθύντρια Κυκλαδικής

Νιώθω πραγματικά μεγάλη χαρά από το κείμενο του Μητροπολίτου Δωρόθεου Β’ με θέμα τον Τύπο και βαθιά συγκίνηση από την αναφορά του στην ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ και σε εμένα προσωπικά.

 

Η καθημερινή εφημερίδα των Κυκλάδων είναι η μοναδική στην Ελλάδα που ως περιφερειακή έχει καταφέρει ένα μοναδικό φαινόμενο για τη χώρα μας. Η έντυπή της έκδοση να βρίσκεται σε μια τόσο  “απλωμένη” περιοχή της Ελλάδας, με τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχει η νησιωτικότητα.

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα