Οι Κυκλάδες πρωταγωνίστησαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

0

Την τιμητική τους είχαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι Κυκλάδες σύμφωνα με την επιβατική κίνηση από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς τα δρομολόγια κατέγραψαν 85% πληρότητα.

Σημαντική είναι και η κίνηση στις πληρότητες των καταλυμάτων στην Τήνο. Συγκεκριμένα, μαζικές ήταν οι ελεύσεις επισκεπτών από την Αθήνα, όπως πληροφορεί το ΑΠΕ-ΜΠΕ η αντιδήμαρχος τουρισμού Ευγενία Αλοιμόνου.

Επόμενος σταθμός για πολλούς συμπολίτες μας η Πάρος, την οποία οι Έλληνες επισκέπτες που διαθέτουν εξοχικά ή έχουν τόπο καταγωγής το πανέμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων,  το τίμησαν με την παρουσία τους, σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος του νησιού Μάρκος Κωβαίος.

Παραμένοντας στις Κυκλάδες, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλης Κατσαράς σχολιάζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι μικρές Κυκλάδες εμφάνισαν  «αυξημένες τουριστικές ροές  το τριήμερο κυρίως από Έλληνες εκδρομείς. Σε ό,τι αφορά την Άνδρο, η πληρότητα στα ξενοδοχεία και τα καταλύματα είναι  ήταν άνω 95%, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Άνδρου, Νίκο Μουστάκα.

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα