Ολική διαγραφή χρέους 153.149,98€ για δανειολήπτρια με τη συνδρομή της Ε.Ε.Κ.Ε.

0

Ολική διαγραφή χρέους 153.149,98€ επετεύχθη με την συνδρομή της επιστημονικής ομάδας της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, σε οφειλέτρια που υπέστη δραματική μείωση των εισοδημάτων της.

Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Καταναλωτών της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας κ. Παναγιώτης Καλόφωνος, το Δικαστήριο έλαβε υπόψη του σημαντικές παραμέτρους, όπως την ηλικία της οφειλέτριας , την περιουσιακή και οικογενειακή της κατάσταση , την κατάσταση της υγείας της , τους παράγοντες που την οδήγησαν σε μόνιμη αδυναμία αποπληρωμής και οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν μη προβλέψιμοι και μη αποτρέψιμοι και τέλος την πρόθεσή της για ρύθμιση των οφειλών της.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΟΦΩΝΟΣ- ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΟΦΩΝΟΣ- ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣΟλική διαγραφή χρέους 153.149,98€ επετεύχθη με την συνδρομή της επιστημονικής ομάδας της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, σε οφειλέτρια που υπέστη δραματική μείωση των εισοδημάτων της. Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Καταναλωτών της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας κ. Παναγιώτης Καλόφωνος, το Δικαστήριο έλαβε υπόψη του σημαντικές παραμέτρους, όπως την ηλικία της οφειλέτριας , την περιουσιακή και οικογενειακή της κατάσταση , την κατάσταση της υγείας της , τους παράγοντες που την οδήγησαν σε μόνιμη αδυναμία αποπληρωμής και οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν μη προβλέψιμοι και μη αποτρέψιμοι και τέλος την πρόθεσή της για ρύθμιση των οφειλών της. .

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 5. März 2019

.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα