Οριζόντιος εμβολιασμός στην Τήνο

Μετά από επιστολή διαμαρτυρίας του δημάρχου

0
 Στις 12 Μαρτίου ο δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας  στους Υπουργούς Υγείας, Ναυτιλίας, Τουρισμού και Υφυπουργό Πολ. Προστασίας όπου ζητούσε τον μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού της Τήνου με στόχο το ασφαλές και επιτυχημένο άνοιγμα της τουριστικής αγοράς και την προστασία της δημόσιας υγείας.
Η επιστολή του δημάρχου
Με πολλή χαρά ενημερώνω ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για τον προγραμματισμό μαζικού εμβολιασμού μονίμων κατοίκων του νησιού μας πάνω από 18 ετών.
Συγκεκριμένα και σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για να πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός εντός του Μαίου. Αυτή η εξέλιξη δικαιώνει τις συντονισμένες προσπάθειές μας να ζητήσουμε μέσω παρεμβάσεων, συναντήσεων και επιστολών προς τις αρμόδιες αρχές να εμβολιαστεί μαζικά ο πληθυσμός μας πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.
Καλώ τους συμπολίτες μου να συμμετέχουν στον εμβολιασμό έτσι ώστε να θωρακίσουμε την προσωπική και τη δημόσια υγεία και να αποστείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα προς τους επισκέπτες μας, ότι η Τήνος είναι ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός. Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω τους Υπουργους Υγείας, Ναυτιλίας, Τουρισμού και κυρίως τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που έδειξαν απέναντι στο δίκαιο αίτημά μας.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα