Ο Αλ. Τσίπρας στο Σισμανόγλειο : Αυτό το κακό πρέπει να σταματήσει – Να βάλουμε τέλος σ’ αυτή την τραγωδία – βίντεο

0

«Η κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας παραμένει δραματική» και πρέπει να σταματήσουν οι «παλινωδίες», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο που επισκέφτηκε σήμερα, όπου και συνομίλησε με τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που δίνουν μια ηρωική μάχη, τους γιατρούς και τoυς νοσηλευτές.

«Δεν έχουμε δικαίωμα να τους ξεχάσουμε ούτε σήμερα, ούτε αύριο. Η κατάσταση στα νοσοκομεία παραμένει δραματική. Κορυφώνεται το δράμα και η τραγωδία. Και το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι να συνηθίσουμε την απώλεια και να αποστρέψουμε το βλέμμα από αυτό το εξελισσόμενο δράμα.

Δεν έχουμε δικαίωμα να ξεχάσουμε τους χιλιάδες ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, τις οικογένειές τους που θρηνούν, ούτε να κρύβουμε τα νούμερα πίσω από μακάβριες συγκρίσεις και στατιστικές» τόνισε ο κ. Τσίπρας ενώ τόνισε ότι « δεν είναι ώρα ούτε για δηλώσεις αβάσταχτης ελαφρότητας των κυβερνητικών παραγόντων, παλινωδίες, ούτε για επικοινωνιακή διαχείριση του δράματος».

Ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι :

« Είναι η ώρα να στηρίξουμε όσο μπορούμε το ΕΣΥ και τους ανθρώπους του.
Είναι ώρα να σώσουμε έστω όποιες ανθρώπινες ζωές μπορούν να σωθούν.
Είναι η ώρα να αποκτήσουμε ένα σοβαρό σχεδιασμό επιδημιολογικής επιτήρησης.»

Και κατέληξε: «H ανθρώπινη ζωή είναι το κρισιμότερο αγαθό και το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι να συνηθίσουμε αυτήν την κατάσταση της καθημερινής απώλειας και του δράματος».

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα