Ο Δήμαρχος Σαντορίνης Ν. Ζώρζος μιλά στις “Αποχρώσεις” για τις καταστροφές στο νησί

0

Πολλές είναι οι ζημιές και οι καταστροφές στο νησί της Σαντορίνης από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών. Αποκόλληση τμημάτων δρόμων, καθώς και απαγόρευση πρόσβασης σε σημεία όπως το οδικό δίκτυο που οδηγεί προς το εργοστάσιο της ΔΕΗ, καταγράφηκαν από τις αρμόδιες Αρχές, αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Δήμαρχος του νησιού κ. Νίκος Ζώρζος.

Ο Δήμος παραμένει στην πρώτη γραμμή ώστε να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα, ενώ χθες, στην περιοχή του Βουρβούλου υπήρξε άμεση η ανταπόκριση των αρμοδίων για την απομάκρυνση μεγάλων τμημάτων βράχων που αποκολλήθηκαν και παρασύρθηκαν στη μέση του δρόμου.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΩΡΖΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΩΡΖΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣΠολλές είναι οι ζημιές και οι καταστροφές στο νησί της Σαντορίνης από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών. Αποκόλληση τμημάτων δρόμων, καθώς και απαγόρευση πρόσβασης σε σημεία όπως το οδικό δίκτυο που οδηγεί προς το εργοστάσιο της ΔΕΗ, καταγράφηκαν από τις αρμόδιες Αρχές, αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Δήμαρχος του νησιού κ. Νίκος Ζώρζος. Ο Δήμος παραμένει στην πρώτη γραμμή ώστε να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα, ενώ χθες, στην περιοχή του Βουρβούλου υπήρξε άμεση η ανταπόκριση των αρμοδίων για την απομάκρυνση μεγάλων τμημάτων βράχων που αποκολλήθηκαν και παρασύρθηκαν στη μέση του δρόμου.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 28. Februar 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα