Ο εμβολιασμός στα νησιά-Αναλυτικά πως προχωράει σε κάθε νησί

0

Προχωράει η διαδικασία του εμβολιασμού σύμφωνα μα τα στοιχεία που έδωσε για τα νησιά   ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

 

Ολοκληρώθηκε

Έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός  σε είκοσι νησιά μικρά, ανάμεσά τους η Θηρασιά, το Αγαθονήσι, η Θύμαινα, οι Αρκοί, οι Αντίπαξοι, το Μαράθι, το Καστελόριζο.

 

Ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες

Σε εξέλιξη και σε ολοκλήρωση της επόμενης εβδομάδος βρίσκεται ο εμβολιασμός σε οκτώ νησιά, ανάμεσά τους τα Αντικύθηρα, η Ψέριμος, η Νίσυρος, ο Άγιος Ευστράτιος.

 

Η δεύτερη δόση

Σε έξι νησιά, ανάμεσά τους η Φολέγανδρος, η Κίμωλος, η Ανάφη, η Σίκινος, η Δονούσα, Αμμουλιανή, ενώ έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος εμβολιασμός, η δεύτερη δόση  ολοκληρώνεται την 3η Μαΐου 2021.

Σε τέσσερα νησιά, στην Ελαφόνησο, στο Κουφονήσι, στη Σχοινούσα, στην Ηρακλειά, έχει γίνει ο πρώτος εμβολιασμός και ολοκληρώνεται η δεύτερη δόση στις 10 Μαΐου 2021.

 

60 και άνω 

Σε δεκαεννιά νησιά, όπως η Πάτμος, η Ιθάκη, η Σαμοθράκη, η Σίφνος, η Κέα, οι Παξοί, η Ίος, η Ύδρα, η Αμοργός, η Κύθνος, η Σέριφος, η Αστυπαλιά, η Αντίπαρος, το Αγκίστρι, η Κάσος, ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός για κατοίκους μέχρι εξήντα ετών και ο εμβολιασμός του συνόλου των κατοίκων θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαΐου 2021.

Καθολικός εμβολιασμός των κατοίκων

Σε οκτώ νησιά, στην Άνδρο, στην Τήνο, στην Ικαρία, στη Λέρο, στην Κάρπαθο, στη Σκιάθο, στη Σκόπελο και στη Μήλο, ξεκίνησε ο οριζόντιος εμβολιασμός των κατοίκων και θα ολοκληρωθεί 31 Μαΐου 2021.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα