Ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου Σεβ. π. Πέτρος Στεφάνου για το Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου “ΑΝΩ”

0

Η υποστήριξη της Καθολικής Εκκλησίας στο Φεστιβάλ ΆΝΩ είναι καταλυτική.

Ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου Σεβ. π. Πέτρος Στεφάνου, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και τους 105,4 για το Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ», που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από την Καθολική Επισκοπή Σύρου και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Καθολικών Σύρου, 19-25 Αυγούστου στη Σύρο.

Η Καθολική Επισκοπή Σύρου στηρίζει την προσπάθεια ανάδειξης του εκκλησιαστικού οργάνου, σε ένα φεστιβάλ που αναδεικνύει τη μοναδικότητα του οργάνου, αλλά και συναυλίες, παράλληλες εκδηλώσεις, διαλέξεις και ξεναγήσεις που συνθέτουν το φετινό κορμό του Διεθνούς Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ».

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

Καθολικός Επίσκοπος Σύρου Πέτρος Στεφάνου

Καθολικός Επίσκοπος Σύρου Πέτρος ΣτεφάνουΗ υποστήριξη της Kαθολικής Eκκλησίας στο Φεστιβάλ ΆΝΩ είναι καταλυτική. Ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου Σεβ. π. Πέτρος Στεφάνου, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και τους 105,4 για το Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ», που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από την Καθολική Επισκοπή Σύρου και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Καθολικών Σύρου, 19-25 Αυγούστου στη Σύρο. Η Καθολική Επισκοπή Σύρου στηρίζει την προσπάθεια ανάδειξης του εκκλησιαστικού οργάνου, σε ένα φεστιβάλ που αναδεικνύει τη μοναδικότητα του οργάνου, αλλά και συναυλίες, παράλληλες εκδηλώσεις, διαλέξεις και ξεναγήσεις που συνθέτουν το φετινό κορμό του Διεθνούς Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ».

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 1. August 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα