Πάρος: «Σκίστηκε» ο ορίζοντας από εκτυφλωτικά αστραπόβροντα! Η νύχτα έγινε μέρα…(Βίντεο)

ργά το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαρτίου, η βροχή που έπεσε στην Πάρο έφερε μαζί της ένα έντονο φαινόμενο που κράτησε για αρκετή ώρα. Αλλεπάλληλες εκτυφλωτικές αστραπές μαζί με εκκωφαντικές βροντές που «έσκιζαν» τον ουρανό του νησιού, φώτισαν έντονα τον ορίζοντα και έκαναν τη νύχτα να μοιάζει με μέρα! Καθώς η βροχόπτωση συνεχιζόταν σταθερά και τα αστραπόβροντα «σφυροκοπούσαν» συνεχώς το νησί, οι σταγόνες του εξ΄ουρανού νερού έμοιαζαν να χορεύουν μέσα στο σκοτάδι. Εικόνες μαγευτικές, στιγμές φυσικού μεγαλείου στην Πάρο, στην καρδιά των Κυκλάδων και του Αιγαίου…

0

Aργά το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαρτίου, η βροχή που έπεσε στην Πάρο έφερε μαζί της ένα έντονο φαινόμενο που κράτησε για αρκετή ώρα.

Αλλεπάλληλες εκτυφλωτικές αστραπές μαζί με εκκωφαντικές βροντές που «έσκιζαν» τον ουρανό του νησιού, φώτισαν έντονα τον ορίζοντα και έκαναν τη νύχτα να μοιάζει με μέρα!

Καθώς η βροχόπτωση συνεχιζόταν σταθερά και τα αστραπόβροντα «σφυροκοπούσαν» συνεχώς το νησί, οι σταγόνες του εξ΄ουρανού νερού έμοιαζαν να χορεύουν μέσα στο σκοτάδι.

Εικόνες μαγευτικές, στιγμές φυσικού μεγαλείου στην Πάρο, στην καρδιά των Κυκλάδων και του Αιγαίου…

Μοναδική εικόνα. To λιμάνι της Παροικίας Πάρου γίνεται “μέρα” από τις αστραπές

πηγη: parianostypos.gr

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα