Πέτρος Σιδερής : Η γνώση πρώτων βοηθειών είναι υπόθεση όλων μας

0

Έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των πολιτών σε θέματα πρώτων βοηθειών και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών, ο Ναξιακός Γυμναστικός Σύλλογος σε συνεργασία με την ομάδα Safety and Rescue στα πλαίσια της κοινωνικής αποστολής του διοργανώνει πιστοποιημένο βιωματικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών.

Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» , ο Τεχνικός Σύμβουλος Κυκλάδων στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και προπονητής στίβου του Ναξιακού και ΠΑΣ Νάξου κ. Πέτρος Σιδερής, το σεμινάριο θα γίνει στις 24 Ιανουαρίου 2020, ώρα 17.00 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ΓΕΛ ΝΑΞΟΥ. Επίσης στις 25 Ιανουαρίου 2020 στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί το πιστοποιημένο σεμινάριο που αφορά όλους μας.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΠΕΤΡΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΒΟΥ ΝΑΞΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΒΟΥ ΝΑΞΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑΞΟΥΈχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των πολιτών σε θέματα πρώτων βοηθειών και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών, ο Ναξιακός Γυμναστικός Σύλλογος σε συνεργασία με την ομαδα Safety and Rescue στα πλαίσια της κοινωνικής αποστολής του διοργανώνει πιστοποιημένο βιωματικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών. Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» , ο Τεχνικός Σύμβουλος Κυκλάδων στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και προπονητής στίβου του Ναξιακού και ΠΑΣ Νάξου κ. Πέτρος Σιδερής, το σεμινάριο θα γίνει στις 24 Ιανουαρίου 2020, ώρα 17.00 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ΓΕΛ ΝΑΞΟΥ. Επίσης στις 25 Ιανουαρίου 2020 στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί το πιστοποιημένο σεμινάριο που αφορά όλους μας.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 13. Januar 2020

ΠΕΤΡΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΒΟΥ ΝΑΞΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα