Παιδιά και όραση

0

Τα παιδιά μας και τα μάτια τους. Τα παιδιά πρέπει να εξετάζονται από τον οφθαλμίατρο από την ηλικία των έξι μηνών, καθώς μέχρι την ηλικία των 7 ετών η όραση αναπτύσσεται.

Μπορούν τα προβλήματα όρασης να σχετίζονται με μαθησιακές δυσκολίες; Ποια τα πιο συχνά οφθαλμολογικά προβλήματα της παιδικής ηλικίας;

Η Χειρουργός Οφθαλμίατρος Αναστασία Αξαοπούλου, απαντά στα ερωτήματα των ακροατών στις «Αποχρώσεις» και ενημερώνει για όλα αυτά που θέλουμε να μάθουμε για την καλή όραση των παιδιών και για τις οφθαλμολογικές παθήσεις στα πρώτα έτη ζωής του παιδιού (αμετρωπία, στραβισμός) που εμποδίζουν τη φυσιολογική ανάπτυξη της όρασης με κίνδυνο η οπτική οξύτητα του παιδιού να παραμείνει χαμηλή.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΥ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΥ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣΤα παιδιά μας και τα μάτια τους. Τα παιδιά πρέπει να εξετάζονται από τον οφθαλμίατρο από την ηλικία των έξι μηνών, καθώς μέχρι την ηλικία των 7 ετών η όραση αναπτύσσεται. Μπορούν τα προβλήματα όρασης να σχετίζονται με μαθησιακές δυσκολίες; Ποια τα πιο συχνά οφθαλμολογικά προβλήματα της παιδικής ηλικίας; Η Χειρουργός Οφθαλμίατρος Αναστασία Αξαοπούλου, απαντά στα ερωτήματα των ακροατών στις «Αποχρώσεις» και ενημερώνει για όλα αυτά που θέλουμε να μάθουμε για την καλή όραση των παιδιών και για τις οφθαλμολογικές παθήσεις στα πρώτα έτη ζωής του παιδιού (αμετρωπία, στραβισμός) που εμποδίζουν τη φυσιολογική ανάπτυξη της όρασης με κίνδυνο η οπτική οξύτητα του παιδιού να παραμείνει χαμηλή.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 15. Februar 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα