ΠΕΝΕΝ: ημερίδα για τον ρόλο της Ακτοπλοΐας στην Ελλάδα και τα προβλήματα του κλάδου

0

Στο πλαίσιο της ημερίδας που πραγματοποίησε σήμερα, 24 Ιουνίου η ΠΕΝΕΝ, διατυπώθηκαν οι βασικές πλευρές που αφορούν τον χαρακτήρα και τον ρόλο της Ακτοπλοΐας στις σημερινές συνθήκες της χώρας μας από οικονομικής, κοινωνικής και εθνικής διάστασης.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα στο συγκοινωνιακό δίκτυο, οι τιμές των εισιτηρίων, ο κίνδυνος μονοπωλιακής εκμετάλλευσης του Αιγαίου, ο χάρτης των Ακτοπλοϊκών εταιριών, η ασφάλεια η ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών, η κάλυψη των πραγματικών αναγκών ιδιαίτερα στα μικρά νησιά, η χρηματοδότηση των πλοίων στην άγονη γραμμή, προβλήματα με τα λιμάνια και τις υποδομές, το θεσμικό πλαίσιο της Ακτοπλοΐας και τα εργασιακά προβλήματα των Ναυτεργατών.

O κ. Αντώνης Νταλακογιώργος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων και απεργιών μετά τις εκλογές αν δεν ληφθούν μέτρα.

Φωτογραφία: peiratiko reportaz

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΓΙΩΡΓΟΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΝΕΝ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΓΙΩΡΓΟΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΝΕΝΣτο πλαίσιο της ημερίδας που πραγματοποίησε σήμερα, 24 Ιουνίου η ΠΕΝΕΝ, διατυπώθηκαν οι βασικές πλευρές που αφορούν τον χαρακτήρα και τον ρόλο της Ακτοπλοΐας στις σημερινές συνθήκες της χώρας μας από οικονομικής, κοινωνικής και εθνικής διάστασης. Συζητήθηκαν τα προβλήματα στο συγκοινωνιακό δίκτυο, οι τιμές των εισιτηρίων, ο κίνδυνος μονοπωλιακής εκμετάλλευσης του Αιγαίου, ο χάρτης των Ακτοπλοϊκών εταιριών, η ασφάλεια η ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών, η κάλυψη των πραγματικών αναγκών ιδιαίτερα στα μικρά νησιά, η χρηματοδότηση των πλοίων στην άγονη γραμμή, προβλήματα με τα λιμάνια και τις υποδομές, το θεσμικό πλαίσιο της Ακτοπλοΐας και τα εργασιακά προβλήματα των Ναυτεργατών. O κ. Αντώνης Νταλακογιώργος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων και απεργιών μετά τις εκλογές αν δεν ληφθούν μέτρα. Φωτογραφία: peiratiko reportaz

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 24. Juni 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα