Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: εξωστρέφεια και άνοιγμα σε νέες τουριστικές αγορές

0

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος είναι η πρώτη από τις 13 περιφέρειες με τα περισσότερα έσοδα για το κράτος. Βεβαίως αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στον τουρισμό.

Η πολιτική της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι η εξωστρέφεια και το δυναμικό παρόν σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις, με πρόσφατη συμμετοχή της στη μεγαλύτερη και μακροβιότερη ταξιδιωτική έκθεση για εμπόρους και καταναλωτές στη Βόρεια Αμερική, την “New York Times Travel Show 2019” .

Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου, “αποτελεί στρατηγικό στόχο της Περιφερειακής μας Αρχής το άνοιγμα σε νέες τουριστικές αγορές κι από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας, εργαζόμαστε για την επίτευξη του”.

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό εδώ :

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ- ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ- ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΗ Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος είναι η πρώτη από τις 13 περιφέρειες με τα περισσότερα έσοδα για το κράτος. Βεβαίως αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στον τουρισμό. Η πολιτική της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι η εξωστρέφεια και το δυναμικό παρόν σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις, με πρόσφατη συμμετοχή της στη μεγαλύτερη και μακροβιότερη ταξιδιωτική έκθεση για εμπόρους και καταναλωτές στη Βόρεια Αμερική, την “New York Times Travel Show 2019” . Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου, "αποτελεί στρατηγικό στόχο της Περιφερειακής μας Αρχής το άνοιγμα σε νέες τουριστικές αγορές κι από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας, εργαζόμαστε για την επίτευξη του".

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 4. Februar 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα