Πρεμιέρα για την «Πρωινή Γραμμή» στον Αιγαίο 95,8 FM με τον Γιώργο Σολάρη και τη Δέσποινα Συλιβάνη

0

Πρεμιέρα σήμερα για τη ραδιοφωνική εκπομπή  «Πρωινή Γραμμή» στον Αιγαίο 95,8 FM, τον Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό της Σύρου.

Μια ολοκαίνουργια ραδιοφωνική εκπομπή ξεκινά στο δημοτικό ραδιόφωνο της Σύρου.

Ο Γιώργος Σολάρης από το  cyclades24.gr και η Δέσποινα Συλιβάνι από το syrostoday.gr, ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα βρίσκονται πίσω από το μικρόφωνο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 10:00-12:00 το μεσημέρι στην «Πρωινή Γραμμή», τη νέα ενημερωτική εκπομπή μέσα από τις συχνότητες του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού “Αιγαίο live 95,8” που εκπέμπει από τη Σύρο.

Η ατζέντα της ραδιοφωνικής εκπομπής «Πρωινή Γραμμή» περιλαμβάνει “θέματα από την επικαιρότητα των Κυκλάδων, συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ. Σχολιασμός  για τα όσα συμβαίνουν στην Σύρο και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.

Για την καινούργια συνεργασία τους μίλησαν στις “Αποχρώσεις” του Μεσόγειος Fm 105,4 και στον Λάμπρο Δεμερτζή :

Δέσποινα Συλιβάνι:

“Κάνουμε ένα ξεκίνημα ελπίζοντας να συνδέσουμε τα νησιά των Κυκλάδων, να συνδέσουμε τη Σύρο με τα υπόλοιπα νησιά σε μια ανοιχτή γραμμή με την επικαιρότητα, με τον πολιτισμό, με τα κοινωνικά θέματα, αλλά και με τους κατοίκους αυτών των νησιών που βιώνουν αρκετά προβλήματα” .

Γιώργος Σολάρης:

“Υπάρχουν νέα που θα προέρχονται από τον τοπικό τύπο τα οποία θα έχουμε στο cyclades24.gr και και syrostoday.gr, φυσικά από διάφορα άλλα site τοπικά των Κυκλάδων. Θα υπάρχει ενημέρωση όσον αφορά τον καιρό, θα υπάρχει πολιτιστική ενότητα, θέματα υγείας και θα έχουμε διάφορους καλεσμένους, συνεντεύξεις, σχόλια. Θα δώσουμε στον πολίτη βήμα να βγαίνει και να λέει για προβλήματα, παράπονα και πολλά ακόμη.”

«Πρωινή γραμμή»: Στον Αιγαίο live 95,8.

 Ακούστε διαδικτυακά την εκπομπή στο:  https://aigaiolive.gr

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ :

https://www.facebook.com/apochroseis/videos/1922506227896837

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα