Προβολή των Κυκλάδων σε εκδηλώσεις του Alltours της Αυστρίας

0

Ο ΕΟΤ αποφάσισε την αγορά χορηγικού πακέτου το οποίο περιλαμβάνει 4 πόλεις / σταθμούς στην Αυστρία του Roadshow του Τour Operator  Alltours το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 30 Οκτωβρίου.

Οι διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 25 Οκτωβρίου στη Βιέννη στις 28 Οκτωβρίου στο Graz στις 29 Οκτωβρίου στο Velden και στις 30  Οκτωβρίου στο Linz στο πλαίσιο της προώθησης του καλοκαιρινού προγράμματός του, έτους 2020, με την επωνυμία Αlltours Dinnerpartys Summer 2020. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με σημαντικούς εταίρους, όπως χώρες, οι οποίες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Alltours, αεροπορικές, ασφαλιστικές εταιρείες και ξενοδοχεία. Θα συμμετέχουν στελέχη και πράκτορες ταξιδιωτικών γραφείων (περίπου 80 ανά εκδήλωση), οι οποίοι θα ενημερωθούν για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Tour Operator με ιδιαίτερη έμφαση στο τουριστικό προϊόν και στους προορισμούς των συμμετεχόντων χωρών.

Ο ΕΟΤ εκτιμά ότι θα υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες επαφών και ενημέρωσης για τους ελληνικούς προορισμούς (Κρήτη, Ρόδος, Κως, Ολυμπιακή Ακτή, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Σάμος, Θάσος, Κυκλάδες: Μύκονος, Σαντορίνη, Νάξος, Πάρος) που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Alltours.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα