Πρωτοφανής ανάπτυξη για το Νεώριο Σύρου

0

Μετά από πολύχρονο μαρασμό, ο τομέας της ναυπηγοεπισκευαστικής στην Ελλάδα δείχνει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης με την επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Ναυπηγείων Σύρου από τον Μάρτιο του 2018 που επαναλειτουργούν από την ΟNEX SHΙPYARDS, 95 πλοία έχουν περάσει από τις εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις του Νεωρίου για εργασίες επισκευής ή συντήρησης.

Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» ο Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων Νεωρίου Σύρου κ. Αντώνης Χατζαντώνης, «Πρόκειται για αριθμό ρεκόρ σε τόσο μικρό διάστημα. Το συντριπτικό ποσοστό αυτών των πλοίων έφυγαν από την Τουρκία για να έρθουν σε μας, καθώς μέχρι τώρα επέλεγαν τα ναυπηγεία της γειτονικής χώρας».

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΑΝΤΩΝΗΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΕΩΡΙΟΥ ΣΥΡΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΑΝΤΩΝΗΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΕΩΡΙΟΥ ΣΥΡΟΥ Μετά από πολύχρονο μαρασμό, ο τομέας της ναυπηγοεπισκευαστικής στην Ελλάδα δείχνει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης με την επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου. Σύμφωνα με τα στοιχεία των Ναυπηγείων Σύρου από τον Μάρτιο του 2018 που επαναλειτουργούν από την ΟNEX SHΙPYARDS, 95 πλοία έχουν περάσει από τις εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις του Νεωρίου για εργασίες επισκευής ή συντήρησης. Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» ο Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων Νεωρίου Σύρου κ. Αντώνης Χατζαντώνης, «Πρόκειται για αριθμό ρεκόρ σε τόσο μικρό διάστημα. Το συντριπτικό ποσοστό αυτών των πλοίων έφυγαν από την Τουρκία για να έρθουν σε μας, καθώς μέχρι τώρα επέλεγαν τα ναυπηγεία της γειτονικής χώρας»Φωτογραφία :logotypos.gr

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 26. Juli 2019

Φωτογραφία :logotypos.gr

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα