Πρόεδρος ΕΣΕΕ : Ζητάμε πιο τολμηρές παρεμβάσεις από την κυβέρνηση για το εμπόριο

0

Πιο τολμηρές παρεμβάσεις από την κυβέρνηση, ώστε το εμπόριο και οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις να «ανεβάσουν ταχύτητα» ζητά ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γιώργος Καρανίκας, όπως αναφέρει μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο, τονίζοντας πάντως ότι οι ως τώρα κινήσεις της κυβέρνησης ήταν στη σωστή κατεύθυνση.

Πιστεύουμε αναφέρει, ότι η «επιστροφή στην κανονικότητα» περνά μέσα από την άρση παράλογων και άδικων διατάξεων που έπλεξαν τον «ιστό» της υπερφορολόγησης σε βάρος των ΜμΕ τα προηγούμενα χρόνια.

Προτείναμε λοιπόν μέτρα χωρίς δημοσιονομικό κόστος που θα δώσουν ανάσα στην αγορά και η εφαρμογή τους μπορεί να επιταχύνει τις επόμενες φορο-ελαφρύνσεις.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΕΕ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΕΕΠιο τολμηρές παρεμβάσεις από την κυβέρνηση, ώστε το εμπόριο και οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις να «ανεβάσουν ταχύτητα» ζητά ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γιώργος Καρανίκας, όπως αναφέρει μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο, τονίζοντας πάντως ότι οι ως τώρα κινήσεις της κυβέρνησης ήταν στη σωστή κατεύθυνση. Πιστεύουμε αναφέρει, ότι η «επιστροφή στην κανονικότητα» περνά μέσα από την άρση παράλογων και άδικων διατάξεων που έπλεξαν τον «ιστό» της υπερφορολόγησης σε βάρος των ΜμΕ τα προηγούμενα χρόνια. Προτείναμε λοιπόν μέτρα χωρίς δημοσιονομικό κόστος που θα δώσουν ανάσα στην αγορά και η εφαρμογή τους μπορεί να επιταχύνει τις επόμενες φορο-ελαφρύνσεις.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 6. November 2019

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΕΕ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα