Πως αναμένεται να κυμανθεί η τουριστική κίνηση στο Ν. Αιγαίο την επερχόμενη θερινή περίοδο;

0

Στα επίπεδα του 2018 θα κυμανθεί η τουριστική κίνηση στο Νότιο Αιγαίο την επερχόμενη θερινή περίοδο. Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ν. Αιγαίου κ. Μαριέτα Παπαβασιλείου,αυτό προκύπτει από τις επαφές που είχε με τους εκπροσώπους των tour operators στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού “ITB Berlin 2019”.

Μπορεί η γερμανική αγορά να παρουσιάζει τη δεδομένη στιγμή μια μικρή πτώση, η διψήφια αύξηση από την Αγγλία όμως θα εξισορροπήσει τις όποιες απώλειες και με το παραπάνω. Σε ό,τι αφορά τώρα στις υπόλοιπες αγορές, πέραν της γερμανικής και της αγγλικής, κάποιες παρουσιάζουν μείωση και κάποιες αύξηση. Η μια αγορά συμπληρώνει την άλλη με αποτέλεσμα τελικά να αποφεύγεται το αρνητικό πρόσημο.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΜΑΡΙΕΤΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΜΑΡΙΕΤΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥΣτα επίπεδα του 2018 θα κυμανθεί η τουριστική κίνηση στο Νότιο Αιγαίο την επερχόμενη θερινή περίοδο. Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ν. Αιγαίου κ. Μαριέτα Παπαβασιλείου,αυτό προκύπτει από τις επαφές που είχε με τους εκπροσώπους των tour operators στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού "ITB Berlin 2019". Μπορεί η γερμανική αγορά να παρουσιάζει τη δεδομένη στιγμή μια μικρή πτώση, η διψήφια αύξηση από την Αγγλία όμως θα εξισορροπήσει τις όποιες απώλειες και με το παραπάνω. Σε ό,τι αφορά τώρα στις υπόλοιπες αγορές, πέραν της γερμανικής και της αγγλικής, κάποιες παρουσιάζουν μείωση και κάποιες αύξηση. Η μια αγορά συμπληρώνει την άλλη με αποτέλεσμα τελικά να αποφεύγεται το αρνητικό πρόσημο.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 19. März 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα