Πώς εκφράζεται ο πόνος της ψυχής στο σώμα;

0

Πώς εκφράζεται ο πόνος της ψυχής στο σώμα και ποια είναι τα σημεία που αντανακλάται ο ψυχικός πόνος; ποιοι είναι πιο ευάλωτοι; Το στρες, η μοναξιά, ο θυμός, προκαλούν φλεγμονές που ευθύνονται για ασθένειες;

Η Κλινική Ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη , μιλά στις «Αποχρώσεις» για το πως εκφράζεται ο πόνος της ψυχής στο σώμα και ποια είναι τα σημεία που αντανακλάται ο ψυχικός πόνος.

Πονοκεφάλους έχουν συνήθως οι άνθρωποι που είναι πολύ αυστηροί με τον εαυτό τους και τελειομανείς. Προβλήματα στο στομάχι ή το έντερο συνήθως συνδέονται με το φόβο, την ανασφάλεια, και την έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό εδώ :

ANNA ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ – ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ANNA ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ – ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣΠώς εκφράζεται ο πόνος της ψυχής στο σώμα και ποια είναι τα σημεία που αντανακλάται ο ψυχικός πόνος; ποιοι είναι πιο ευάλωτοι; Το στρες, η μοναξιά, ο θυμός, προκαλούν φλεγμονές που ευθύνονται για ασθένειες; Η Κλινική Ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη, μιλά στις «Αποχρώσεις» για το πως εκφράζεται ο πόνος της ψυχής στο σώμα και ποια είναι τα σημεία που αντανακλάται ο ψυχικός πόνος. Πονοκεφάλους έχουν συνήθως οι άνθρωποι που είναι πολύ αυστηροί με τον εαυτό τους και τελειομανείς. Προβλήματα στο στομάχι ή το έντερο συνήθως συνδέονται με το φόβο, την ανασφάλεια, και την έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 29. Januar 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα