Πώς θα αξιοποιήσει ο Δήμος Πάρου τη μελέτη για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού

0

Μελέτη σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Πάρου διενεργείται στα πλαίσια προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του δήμου και του μελετητή Δρ. Δημήτριου Προκοπίου, Οικονομολόγο και ειδικό στην φέρουσα ικανότητα των τουριστικών προορισμών.

Όπως λέει στις «Αποχρώσεις» ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, σκοπός είναι να υπάρξουν στοιχεία για τη βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού, για παράδειγμα, ανάμεσα σε άλλα, στοιχεία για τον αριθμό επισκεπτών που μπορεί να εξυπηρετήσει το λιμάνι, στοιχεία για τον αριθμό τουριστών που δύνανται να φιλοξενήσουν τα ξενοδοχεία του νησιού.

Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο για την ανάπτυξη του νησιού.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΜΑΡΚΟΣ ΚΩΒΑΙΟΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥΜελέτη σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Πάρου διενεργείται στα πλαίσια προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του δήμου και του μελετητή Δρ. Δημήτριου Προκοπίου, Οικονομολόγο και ειδικό στην φέρουσα ικανότητα των τουριστικών προορισμών. Όπως λέει στις «Αποχρώσεις» ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, σκοπός είναι να υπάρξουν στοιχεία για τη βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού, για παράδειγμα, ανάμεσα σε άλλα, στοιχεία για τον αριθμό επισκεπτών που μπορεί να εξυπηρετήσει το λιμάνι, στοιχεία για τον αριθμό τουριστών που δύνανται να φιλοξενήσουν τα ξενοδοχεία του νησιού. Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο για την ανάπτυξη του νησιού.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 11. Oktober 2019

ΜΑΡΚΟΣ ΚΩΒΑΙΟΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα