Π. Χατζηγρηγορίου : κίνδυνος κατάρρευσης των ιστορικών κτιρίων στη Σύρο

0

Το Ινστιτούτο Σύρου είναι ένας μη κερδοσκοπικός, ερευνητικός οργανισμός που ασχολείται με τη διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού.

«Σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή το 2014 υπήρχαν 130 εγκαταλελειμμένα διατηρητέα, σήμερα πρέπει να έχουν αυξηθεί», λέει ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Σύρου κ. Παύλος Χατζηγρηγορίου στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο.

Ο κ. Χατζηγρηγορίου αναφέρει πως το πρόβλημα προϋπήρχε της οικονομικής κρίσης, απλά τα τελευταία χρόνια επιδεινώθηκε καθώς σταμάτησαν να γίνονται ακόμα και σωστικές επεμβάσεις.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

Παύλος Χατζηγρηγορίου – Πρόεδρος του Ινστιτούτου Σύρου

Παύλος Χατζηγρηγορίου – Πρόεδρος του Ινστιτούτου ΣύρουΤο Ινστιτούτο Σύρου είναι ένας μη κερδοσκοπικός, ερευνητικός οργανισμός που ασχολείται με τη διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού. «Σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή το 2014 υπήρχαν 130 εγκαταλελειμμένα διατηρητέα, σήμερα πρέπει να έχουν αυξηθεί», λέει ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Σύρου κ. Παύλος Χατζηγρηγορίου στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο. Ο κ. Χατζηγρηγορίου αναφέρει πως το πρόβλημα προϋπήρχε της οικονομικής κρίσης, απλά τα τελευταία χρόνια επιδεινώθηκε καθώς σταμάτησαν να γίνονται ακόμα και σωστικές επεμβάσεις.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 14. Januar 2020

Παύλος Χατζηγρηγορίου – Πρόεδρος του Ινστιτούτου Σύρου

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα