«Ρατσισμός: Να μισείς κάτι που τυχαία δεν είσαι»: Διαδικτυακή Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ– ΠΣ για την 21η Μαρτίου, Ημέρα κατά του Ρατσισμού

0

Την 21η Μαρτίου, Ημέρα κατά του Ρατσισμού και του Φασισμού και Ημέρα Ποίησης, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με πρωτοβουλία της αναπλ. τομεάρχισσας Δικαιοσύνης αρμόδιας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ειρήνης Αγαθοπούλου, του τομεάρχη Μεταναστευτικού-Προσφυγικού, Γιώργου Ψυχογιού και του ευρωβουλευτή, μέλους της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης & Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ε.Κ., Κώστα Αρβανίτη, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Ρατσισμός: Να μισείς κάτι που τυχαία δεν είσαι».

Στην εκδήλωση, που γίνεται στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την 21η Μαρτίου, θα συμμετέχουν δικηγόροι, κοινωνικοί ακτιβιστές, μετανάστες, μέλη του Τομέα και μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Θα παρέμβουν ακόμη μέλη Δομών Αλληλεγγύης από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο συγγραφέας Θωμάς Τσαλαπάτης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στις 7 το απόγευμα από τις σελίδες των βουλευτών και του ευρωβουλευτή στο Facebook – όπου θα μπορούν να τεθούν και γραπτές ερωτήσεις – καθώς και από το left.gr.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα