Ρ. Καραγιαούρη : Η προστασία της 1ης κατοικίας βρίσκεται στα χέρια των τραπεζών και όχι της δικαιοσύνης

0

Η προστασία της πρώτης κατοικίας βρίσκεται στα χέρια των τραπεζών και όχι της δικαιοσύνης αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» η δικηγόρος Ρουμπίνη Καραγκιαούρη.

Έχοντας υπερασπισθεί την πρώτη κατοικία σε δεκάδες δανειολήπτες, η έμπειρη δικηγόρος αναφέρει ότι πλέον ο νομοθέτης αλλά και ο φυσικός δικαστής δεν θα μπορούν να προστατέψουν από τις τράπεζες τις κατοικίες των πολιτών.

Ασκεί δριμεία κριτική στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του που χαρακτηρίζουν “επιζήμια για την οικονομία” την προστασία της 1ης κατοικίας, ενώ θεωρεί ότι από 1ης Μαΐου που αλλάζει το καθεστώς πολλοί συμπολίτες μας θα βρεθούν άστεγοι.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣΗ προστασία της πρώτης κατοικίας βρίσκεται στα χέρια των τραπεζών και όχι της δικαιοσύνης αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» η δικηγόρος Ρουμπίνη Καραγκιαούρη. Έχοντας υπερασπισθεί την πρώτη κατοικία σε δεκάδες δανειολήπτες, η έμπειρη δικηγόρος αναφέρει ότι πλέον ο νομοθέτης αλλά και ο φυσικός δικαστής δεν θα μπορούν να προστατέψουν από τις τράπεζες τις κατοικίες των πολιτών. Ασκεί δριμεία κριτική στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του που χαρακτηρίζουν "επιζήμια για την οικονομία" την προστασία της 1ης κατοικίας, ενώ θεωρεί ότι από 1ης Μαΐου που αλλάζει το καθεστώς πολλοί συμπολίτες μας θα βρεθούν άστεγοι.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 12. Februar 2020

ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα