Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν παλιά κτίρια – παγίδες θανάτου

0

Ο Σεισμός στην Σάμο, ξύπνησε για μια κόμη φορά τις μνήμες για την κατάσταση στων παλιών κτιρίων σε όλη τη χώρα, τα οποία αποτελούν παγίδες θανάτου.

Τηλεδιάσκεψη με στόχο την αντιμετώπιση του χρονίζοντος προβλήματος των ετοιμόρροπων κτισμάτων θα πραγματοποιηθεί σήμερα  με πρωτοβουλία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Δημήτρης Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ευθύμιος Μπακογιάννης, ο γενικός γραμματέας Πολιτισμού κ. Γιώργος Διδασκάλου, ο πρόεδρος της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής κ. Κώστας Συνολάκης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), καθηγητής Γεωλογίας κ. Ευθύμιος Λέκκας, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), κ. Γιώργος Στασινός και ο πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα