Στο νοσοκομείο Νάξου ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

0

Στο νοσοκομείο Νάξου μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Τετάρτης ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς.

Σύμφωνα με το Mega, o 30χρονος γύρω στις 18:00 το απόγευμα, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι στο κελί του, στα κρατητήρια Νάξου. Άμεσα, μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Νάξου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και απομονωμένος.

Οι πληροφορίες αρχικά για τον λόγο που μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Νάξου ήταν συγκεχυμένες, και αφορούσαν σε δύο σενάρια: είτε για απόπειρα αυτοκτονίας είτε για επιληπτική κρίση.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 30χρονου έφτασαν και αυτοί νωρίς το πρωί στο κέντρο υγείας Νάξου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση. Σημειώνεται ότι ο 30χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος είχε λάβει 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, αυτό ωστόσο θα κριθεί τώρα από την άποψη των γιατρών του κέντρου Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος του αναμένεται να ζητήσει ιατρική πραγματογνωμοσύνη καθώς υποστήριξε ότι υπάρχει ιστορικό διάγνωσης ψυχικής ασθένειας για την οποία ο πελάτης του λάμβανε αγωγή την οποία είχε πλέον διακόψει. Σε δηλώσεις του υποστήριξε μάλιστα ότι ο δράστης «έχει σοβαρό υπόβαθρο ψυχοπαθητικής βλάβης.

Αλέξης Κούγιας: Κωμικοί ισχυρισμοί περί ψυχικής παθήσεως

 

Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως.

Αυτά και θα επανέλθω μόλις έχω στα χέρια μου τη δικογραφία, αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.

 

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα