Στο φαύλο κύκλο της γραφειοκρατίας μπλέκουν οι ομογενείς μας που έχουν περιουσία στη Ελλάδα

0

Στο φαύλο κύκλο της γραφειοκρατίας μπλέκουν οι ομογενείς μας που έχουν περιουσία στη Ελλάδα. Σύμφωνα με τις αλλαγές, για να μπορέσει κάποιος να κάνει αποδοχή κληρονομιάς, απαιτείται και η έγγραφη συναίνεση όλων των εμπλεκομένων μελών μια οικογένειας.

Το Ειδικό Ληξιαρχείο στην Αθήνα δημιουργεί μια γραφειοκρατία, καθώς αν υπάρχουν τρεις κληρονόμοι και πάει ο ένας, πρέπει να βγάλει και το πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών από το δήμο.

Κάτι που δημιουργεί προβλήματα στις μεταβιβάσεις ακινήτων, όπως λέει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» ο Δικηγόρος  κ. Χρήστος Ηλιόπουλος.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣΣτο φαύλο κύκλο της γραφειοκρατίας μπλέκουν οι ομογενείς μας που έχουν περιουσία στη Ελλάδα. Σύμφωνα με τις αλλαγές, για να μπορέσει κάποιος να κάνει αποδοχή κληρονομιάς, απαιτείται και η έγγραφη συναίνεση όλων των εμπλεκομένων μελών μια οικογένειας. Το Ειδικό Ληξιαρχείο στην Αθήνα δημιουργεί μια γραφειοκρατία, καθώς αν υπάρχουν τρεις κληρονόμοι και πάει ο ένας, πρέπει να βγάλει και το πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών από το δήμο. Κάτι που δημιουργεί προβλήματα στις μεταβιβάσεις ακινήτων, όπως λέει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» ο Δικηγόρος Χρήστος Ηλιόπουλος.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 11. Dezember 2019

ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα