Συγκέντρωση στη Νάξο για την δίκη της Χρυσής Αυγής

0

Μετά από 5,5 χρόνια συνεχόμενων συνεδριάσεων, έφτασε η ώρα της λήξης της πολύκροτης δίκης της νεοναζιστικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή” και 7/10 θα γίνει γνωστή η τελική απόφαση της δικαιοσύνης.

Η αποδεικτική διαδικασία έφερε στο φως αμέτρητα στοιχεία που τεκμηριώνουν απολύτως τόσο την τέλεση των επιμέρους σοβαρών κακουργημάτων, όσο και το χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης, με την ηγεσία να σχεδιάζει και να εγκρίνει την εγκληματική δράση των νεοναζί.

Η μόνη δικαίωση είναι τα ισόβια στους ναζί.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Νάξου, κάθε άνθρωπο που στέκεται απέναντι στις ιδέες του φασισμού και του ρατσισμού, να βρεθούμε την Τετάρτη στις 07/10 και ώρα 11:00 στην Πλατεία Πρωτοδικείου, ώστε να ενώσουμε τις φωνές μας με εκείνες σε όλη την Ελλάδα, ενάντια στην ξενοφοβία και το μίσος.

Έχουμε καθήκον να μην ξεχάσουμε τον Παύλο Φύσσα, τον Σαχζάτ Λουκμάν, τους Αιγύπτιους αλιεργάτες, τη δράση των ταγμάτων εφόδου, τα πογκρόμ εναντίον μεταναστών, τα εκατοντάδες θύματα της Χρυσής Αυγής.

Σε λίγες μέρες είναι η 76η επέτειος της μάχης της Νάξου και της Απελευθέρωσης από τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής, τη νίκη απέναντι στον φασισμό και τους ναζί, που άφησαν εκατοντάδες θύματα στο νησί μας.

Έχουμε καθήκον να μην ξεχάσουμε κανένα θύμα του φασισμού και του ρατσισμού στον τόπο μας, στη χώρα μας, στον κόσμο.

Έχουμε χρέος να καταδικάσουμε την Χρυσή Αυγή.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα