Συνεχίζονται τα σεμινάρια του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για τους επαγγελματίες

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά εργαστήρια που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων με θέμα «Stress management – Διαχείριση εργασιακού στρες, χρόνου και ενέργειας» στα νησιά Σύρο και Πάρο, με τη συμμετοχή επαγγελματιών από διάφορους κλάδους.

Στόχος κάθε διήμερου εργαστηρίου ήταν καταρχάς να οριστεί η έννοια του άγχους και ο ρόλος του στην προσωπική και εργασιακή ζωή, καθώς και να αναλυθούν οι βασικές τεχνικές που συμβάλλουν στην αποτελεσματική διαχείρισή του.

Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος, τέτοια σεμινάρια θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται καθώς η ανταπόκριση των επαγγελματιών είναι μεγάλη.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝΜε επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά εργαστήρια που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων με θέμα «Stress management – Διαχείριση εργασιακού στρες, χρόνου και ενέργειας» στα νησιά Σύρο και Πάρο, με τη συμμετοχή επαγγελματιών από διάφορους κλάδους. Στόχος κάθε διήμερου εργαστηρίου ήταν καταρχάς να οριστεί η έννοια του άγχους και ο ρόλος του στην προσωπική και εργασιακή ζωή, καθώς και να αναλυθούν οι βασικές τεχνικές που συμβάλλουν στην αποτελεσματική διαχείρισή του. Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος, τέτοια σεμινάρια θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται καθώς η ανταπόκριση των επαγγελματιών είναι μεγάλη.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 14. Februar 2019

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα