Με τους Σμυριδργάτες θα ασχοληθεί κανείς;

0

Ο Γιάννης Βρούτσης ως Ναξιώτης  όσο και  ως  Υπουργός Εργασίας»  θα έπρεπε να μην συναινέσει στην άδικη απόφαση μεταφοράς στατήρας σμύριδας και ενσήμων στο Δημόσιο. Το ζήτημα των σμυριδεργατών είναι πολύ σημαντικό για τη Νάξο και καλό θα ήταν να υπάρξει η παρέμβαση του υπουργού.

θυμίζουμε πως με επιστολή-καταγγελία στον αρμόδιο (Ναξιώτη) υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση οι σμυριδεργάτες ζητούν να τηρηθεί η υπόσχεση που έχουν λάβει από τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου κ. Αραβώση ότι θα το τροποποιήσει, ώστε να μπουν οι παραπάνω στατήρες και τα ένσημα που τους αναλογούν στο έτος 2019 που έγιναν οι εργασίες και η παράδοση της σμύριδας.

«Μέχρι στιγμής εισπράττουμε την πλήρη αδιαφορία από το παραπάνω υπουργείο, σαν να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα και καμία υπόσχεση προς εμάς» σημειώνουν μεταξύ άλλων οι σμυριδεργάτες.

Η επιστολή στάλθηκε στις 30 Αυγούστου από το Σύνδεσμο Σμυριδεργατών Νάξου προς τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και κοινοποιήθηκε υπουργό Περιβάλλοντος και τους βουλευτές Κυκλάδων.

Την ίδια στιγμή,  ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης είχε  συνάντηση  με τους δημάρχους της Θήρας της Αμοργού και της Ίου στο υπουργείο, τονίζοντας πως συνεχίζουμε δυναμικά. Συζήτησαν θέματα αρμοδιοτήτων του για τις Κυκλάδες. Ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό την συνάντηση με τους δημάρχους.

Υ.Γ ΤΑ σχόλια των πολιτών έχουν ποικιλία, είναι  διθυραμβικά και επικριτικά..

 

 

Συνεχίζουμε το έργο μας!Σύσκεψη πριν απο λίγο στο Υπ. Εργασίας με τους δημάρχους #Σαντορίνης #Αμοργού και #Ιου

Gepostet von Βρούτσης Ιωάννης am Dienstag, 22. September 2020

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα