ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πάρου-Αντιπάρου: “Να ξεκινήσουν αμέσως έλεγχοι με rapid-test στις πύλες εισόδου του νησιού”

0

Με ανακοίνωσή της η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πάρου-Αντιπάρου με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες ημέρες στο νησί της Πάρου και την ανάγκη θωράκισης των νησιών από την πανδημία ζητά από τη Δημοτική Αρχή, τον Έπαρχο και την Δ.Ε. του Κέντρου Υγείας να ξεκινήσουν αμέσως έλεγχοι με rapid-test στις πύλες εισόδου του νησιού και καλούν τους κατοίκους της Πάρου και της Αντιπάρου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πάρου-Αντιπάρου :

Με αφορμή τα κρούσματα covid-19 που ανακοινώνονται τις τελευταίες μέρες  για το νησί μας από τον ΕΟΔΥ και με δεδομένη την κυβερνητική ανεπάρκεια θωράκισης των νησιών  μας από την πανδημία, καλούμε τους κατοίκους της Πάρου και της Αντιπάρου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Κρίσιμο ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει όλους μας  είναι η έλλειψη συστηματικού ελέγχου στο λιμάνι του Πειραιά και ιδιαίτερα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με rapid-test καθώς επίσης και στις πύλες εισόδου του νησιού, αφού τα όποια κρούσματα όπως αποδεικνύεται είναι εισαγόμενα.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή, τον Έπαρχο και την Δ.Ε. του Κέντρου Υγείας να πάρουν ουσιαστικές πρωτοβουλίες και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ να ξεκινήσουν αμέσως ελέγχους  σε όσους έρχονται  στο νησί  και οσάκις  εντοπίζονται περιστατικά covid-19  να εφαρμόζεται  αυστηρά η προβλεπόμενη καραντίνα.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα