Σύρος: Μέχρι 3 Αυγούστου οι αιτήσεις για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

0

Από το Τμήμα Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης ανακοινώνεται ότι  ολοκληρώνεται την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021,  η ηλεκτρονική υποβολή αίτησης για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2021-2022, που υλοποιείται από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε.. Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες στην Ελλάδα, που είναι μισθωτές πλήρους ή μερικής απασχόλησης, αορίστου ή ορισμένου χρόνου ή με εργόσημο ή άλλες μορφές ευέλικτης απασχόλησης ή αυτοαπασχολούμενες και οι άνεργες, οι οποίες διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο και  επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους σε Δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών και ατόμων με αναπηρία. Επισημαίνεται ότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην παρούσα πρόσκληση, οι τακτικοί και αορίστου χρόνου υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού) και των Ν.Π.Δ.Δ. των Ο.Τ.Α.

Συνιστάται οι ενδιαφερόμενοι/ες να επισκεφθούν τον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων»), προκειμένου να ενημερωθούν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα