Σ. Καρβούνης : Η επισιτιστική εθνική κυριαρχία δεν αποτελεί απλά ένα δικαίωμα, είναι η ίδια η υπόσταση της χώρας

0

Η επισιτιστική εθνική κυριαρχία (food sovereignity), το να έχουμε επάρκεια αγαθών δεν αποτελεί απλά ένα δικαίωμα. Είναι η ίδια η υπόσταση της χώρας, η επιβίωση των οικογενειών μας.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων και Οικονομολόγος – Νομικός κ. Σταύρος Καρβούνης, μιλά στις “Αποχρώσεις” για την ανάγκη εφαρμογής ενός μείγματος εθνικής και κοινοτικής ενωσιακής πολιτικής με στόχο την κατοχύρωση του μέγιστου ποσοστού εθνικής επισιτιστικής αυτονομίας, την αύξηση της Ελληνικής αγροτροφικής παραγωγής, τη βέλτιστη χρήση των εδαφών, τον οικολογικό, παραδοσιακό και πολιτιστικό χαρακτήρα των μεθόδων και συστημάτων καλλιέργειας και παραγωγής.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

 

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΩΩΝ

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΩΩΝΗ επισιτιστική εθνική κυριαρχία (food sovereignity), το να έχουμε επάρκεια αγαθών δεν αποτελεί απλά ένα δικαίωμα. Είναι η ίδια η υπόσταση της χώρας, η επιβίωση των οικογενειών μας. Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων και Οικονομολόγος – Νομικός κ. Σταύρος Καρβούνης, μιλά στις "Αποχρώσεις" για την ανάγκη εφαρμογής ενός μείγματος εθνικής και κοινοτικής ενωσιακής πολιτικής με στόχο την κατοχύρωση του μέγιστου ποσοστού εθνικής επισιτιστικής αυτονομίας, την αύξηση της Eλληνικής αγροτροφικής παραγωγής, τη βέλτιστη χρήση των εδαφών, τον οικολογικό, παραδοσιακό και πολιτιστικό χαρακτήρα των μεθόδων και συστημάτων καλλιέργειας και παραγωγής.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 24. April 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα