Ταξίδι στον κόσμο του κρασιού με την Μαρία Νέτσικα

0

“Τέλος καλοκαιριού, με τον Αύγουστο να αποχωρεί τόσο αθόρυβα, όσο κατέπλευσε! Μένουν ακόμη κάποια πυρωμένα απομεσήμερα, τα τελευταία βασιλικά –νοστιμότατα– σύκα και οι φουντωτοί βασιλικοί δίπλα στα γεράνια στις γλάστρες. Η ανάμνηση από την άδεια, απαλλαγμένη από τους αδειούχους, πόλη, μας συνοδεύει στην πορεία προς τον Σεπτέμβρη, που είναι τόσο κοντά… μας ακούει να τον κουβεντιάζουμε! Η ζωή επιστρέφει στη βάση της και προετοιμάζει το έδαφος για μια νέα χρονιά με καινούργιες εμπειρίες. Οπότε, περνώ απευθείας στο -εποχικό- μου καθήκον και σας δίνω τις απαραίτητες πληροφορίες για τις πρώτες εκδηλώσεις της Wine Plus στη νέα σεζόν”.

Η ιδιοκτήτρια της Wine Plus, χημικός-οινολόγος, δημοσιογράφος οίνου και συγγραφέας κ. Μαρία Νέτσικα είναι μαζί μας στις «Αποχρώσεις» και μας ταξιδεύει στον κόσμο του κρασιού.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΜΑΡΙΑ ΝΕΤΣΙΚΑ – ΟΙΝΟΛΟΓΟΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ WINE PLUS"Τέλος καλοκαιριού, με τον Αύγουστο να αποχωρεί τόσο αθόρυβα, όσο κατέπλευσε! Μένουν ακόμη κάποια πυρωμένα απομεσήμερα, τα τελευταία βασιλικά –νοστιμότατα– σύκα και οι φουντωτοί βασιλικοί δίπλα στα γεράνια στις γλάστρες. Η ανάμνηση από την άδεια, απαλλαγμένη από τους αδειούχους, πόλη, μας συνοδεύει στην πορεία προς τον Σεπτέμβρη, που είναι τόσο κοντά… μας ακούει να τον κουβεντιάζουμε! Η ζωή επιστρέφει στη βάση της και προετοιμάζει το έδαφος για μια νέα χρονιά με καινούργιες εμπειρίες. Οπότε, περνώ απευθείας στο -εποχικό- μου καθήκον και σας δίνω τις απαραίτητες πληροφορίες για τις πρώτες εκδηλώσεις της Wine Plus στη νέα σεζόν". Η ιδιοκτήτρια της Wine Plus, χημικός-οινολόγος, δημοσιογράφος οίνου και συγγραφέας κ. Μαρία Νέτσικα είναι μαζί μας στις «Αποχρώσεις» και μας ταξιδεύει στον κόσμο του κρασιού.

Gepostet von Lampros Demertzis am Montag, 9. September 2019

ΜΑΡΙΑ ΝΕΤΣΙΚΑ – ΟΙΝΟΛΟΓΟΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ WINE PLUS

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα