Τασούλα Παπανικολάου : Από την υπόθεση Τοπαλούδη μου έχει μείνει ένα τεράστιο γιατί

0

Η δημοσιογράφος του δελτίου ειδήσεων του STAR, Τασούλα Παπανικολάου σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο ραδιόφωνο των Κυκλάδων.

Μοιράζεται με τους ακροατές των «Αποχρώσεων» το παρασκήνιο μεγάλων δημοσιογραφικών αποκαλύψεων και θεμάτων που χειρίστηκε για τις ειδήσεις του τηλεοπτικού σταθμού που εργάζεται τα τελευταία 27 χρόνια.

Η πολύκροτη υπόθεση Τοπαλούδη που συγκλόνισε το πανελλήνιο και όσα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και ο φόβος που υπάρχει σε τουριστικά νησιά όπως η Σαντορίνη για το ζήτημα του κορονοϊού.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΤΑΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΤΑΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣΗ δημοσιογράφος του δελτίου ειδήσεων του STAR σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο ραδιόφωνο των Κυκλάδων. Μοιράζεται με τους ακροατές των «Αποχρώσεων» το παρασκήνιο μεγάλων δημοσιογραφικών αποκαλύψεων και θεμάτων που χειρίστηκε για τις ειδήσεις του τηλεοπτικού σταθμού που εργάζεται τα τελευταία 27 χρόνια. Η πολύκροτη υπόθεση Τοπαλούδη που συγκλόνισε το πανελλήνιο και όσα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και ο φόβος που υπάρχει σε τουριστικά νησιά όπως η Σαντορίνη για το ζήτημα του κορονοϊού.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 3. März 2020

ΤΑΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα