Τα βήματα για να διαχειριστεί το παιδί τα συναισθήματά του όταν μάθει πως είναι υιοθετημένο

0

Πότε πρέπει να πουν οι θετοί γονείς ότι το παιδί τους είναι υιοθετημένο; Πώς μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματα της απόρριψης, της εγκατάλειψης και του θυμού του παιδιού τους; Το παιδί τι πρέπει να κάνει όταν μάθει πως είναι υιοθετημένο;

Στα ερωτήματά σας απαντά μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο η Ψυχολόγος κ. Αλεξάνδρα Παυλέτση – Στεφανή.

Τα άτομα που μαθαίνουν στην ενήλικη ζωή ότι είναι υιοθετημένα είναι πιο δύσκολο να το αποδεχθούν, καθώς δεν έχει παγιωθεί στη βιωματική τους αντίληψη. Οι θετοί γονείς, φοβούμενοι την αντίδραση του παιδιού, καθυστερούν να αποκαλύψουν αυτή την πληροφορία.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΥΛΕΤΣΗ – ΣΤΕΦΑΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΥΛΕΤΣΗ-ΣΤΕΦΑΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣΠότε πρέπει να πουν οι θετοί γονείς ότι το παιδί τους είναι υιοθετημένο; Πώς μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματα της απόρριψης, της εγκατάλειψης και του θυμού του παιδιού τους; Το παιδί τι πρέπει να κάνει όταν μάθει πως είναι υιοθετημένο; Στα ερωτήματά σας απαντά μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο η Ψυχολόγος κ. Αλεξάνδρα Παυλέτση – Στεφανή. Τα άτομα που μαθαίνουν στην ενήλικη ζωή ότι είναι υιοθετημένα είναι πιο δύσκολο να το αποδεχθούν, καθώς δεν έχει παγιωθεί στη βιωματική τους αντίληψη. Οι θετοί γονείς, φοβούμενοι την αντίδραση του παιδιού, καθυστερούν να αποκαλύψουν αυτή την πληροφορία.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 18. Oktober 2019

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΥΛΕΤΣΗ-ΣΤΕΦΑΝΗ   ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα