Τα Κλειδιά της Εστίασης: Μεγάλη ικανοποίηση στη Νάξο από τη συμμετοχή

0

Το μήνυμα εστάλλει προς κάθε κατεύθυνση από τους ιδιοκτήτες της εστίασης οι οποίοι παρέδωσαν κλειδιά των επιχειρήσεών τους στο Μαξίμου. Με συντονισμένο τρόπο και οι εκπρόσωποι της Νάξου διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας της πανδημίας αλλά και των ελάχιστων μέτρων στήριξης από την κυβέρνηση.

 

Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» συμμετείχε ενεργά σημειώνοντας αρκετά μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση από επαγγελματίες, εργαζόμενους, προμηθευτές, συνεργάτες της Εστίασης.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσους προσήλθαν να δηλώσουν την συμπαράστασή τους στη δράση του Σωματείου. Τον έπαρχο Νάξου κ. Ιωάννη Μαργαρίτη τους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Μαράκη και Μανώλη Βάβουλα. Όλους αυτούς που μ’ αυτό τον τρόπο δήλωσαν ότι αναγνωρίζουν την διαχρονική στήριξη που έχει προσφέρει το Σωματείο της Νάξου στους επαγγελματίες. Είναι αυτοί που θεωρούν ότι το ιδανικό αποτέλεσμα για την προκοπή του κλάδου και του νησιού μας έρχεται μέσα από τη συλλογικότητα την συμπόρευση την συνεχή διεκδίκηση και την υγιή επιχειρηματικότητα. Μ’ αυτούς θα προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα.

Ευχαριστούμε επίσης και όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίησή της δράσης μας με τον καλύτερο τρόπο. Την ΕΑΣ Νάξου και τον Δημήτρη Καπούνη για την μεσολάβησή του για την προβολή σε τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Τα ΜΜΕ της Νάξου που πάντα συνδράμουν τις δράσεις μας και μας δίνουν την δυνατότητα να επικοινωνούμε το έργο μας. Την ABSOLUT CONCEPT και τον Γιώργο Μιχαήλ επίσης την STAMPA και τον Θωμά Παπανικολάου για την παροχή τους σε διαφημιστικό υλικό. Την POWER SOUND και τον Μιχάλη Κων. Μαθιάσσο που πάντα δίνει φωνή στις δράσεις μας. Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τον Σάββα Αβραμίδη για τις υπηρεσίες τους. Τέλος τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο, την Ένωση Ξενοδόχων, το Α.Τ και το Λιμεναρχείο Νάξου για την στήριξή τους.

Ευελπιστώντας ότι οι διεκδικήσεις μας θα φέρουν σύντομα καρπούς εξακολουθούμε να πρεσβεύουμε το : «Η ΠΙΟ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ»

Ο Πρόεδρος
Γιάννης Δημ. Μαγγιώρος.

Ο Γεν. Γραμματέας
Απόστολος Ιωαν. Καρεγλάς

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα